Individuele begeleiding

Afbeelding Werkwijze Individuele begeleiding

Je maakt een afspraak voor een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we samen jouw doel bekijken en mijn manier van werken bespreken.

Mocht je na dit gesprek geïnteresseerd zijn om samen met mij aan de slag te gaan, dan kunnen we een afspraak maken voor het eerste intake-gesprek.
Voorafgaand aan dit intake-gesprek zal ik je vragen een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Aan de hand van dit eetdagboek kan ik jouw voedingspatroon volledig in kaart brengen.
Samen gaan we werken aan jouw doel en gaan we ervoor zorgen dat jouw eetpatroon en gedachtengang verandert op een manier waarbij jij jezelf het meest prettig voelt. Advies en begeleiding op maat.

Het is ontzettend belangrijk dat je met liefde en plezier blijft eten tijdens, maar ook na mijn begeleiding. Alleen dan houdt je het vol en is het resultaat blijvend.
Dus niks streng dieet, maar leren om bewust te worden van waarom, hoe en wanneer je eet. Inzicht krijgen in je knelpunten, maar ook in je sterke punten. Je lichaamsbeeld wordt positiever en je zelfvertrouwen zal groeien.